Vil du mere end det livet har gjort dig til?

Hvad er livet? hvad skal vi med det?

Dit liv er en kostbar størrelse og vi har alle, fra fødslen, potentialet til at være de helt unikke og dejlige væsner vi var skabt til at være. Så kommer vi ind i en verden med alle dets begrænsninger i form af andre menneskers forestillinger om rigtigt og forkert. Vi passer på os selv og skaber et forsvar og beskyttelsesmekanismer… og det er dem, der kommer til at præge resten af vores liv på godt og ondt.

Det kunne eksempelvis være, Jeg føler jeg ikke slår til…hvilket afføder en smerte i maven, ondt i hovedet…og køleskabet åbnes

Eller, Du er ikke det værd…man kan næsten ikke trække vejret…man bliver stille eller det modsatte uforholdsvis vred…

og man kan ikke slippe det….!!!

Det er problemet man kan ikke slippe det…Der er skabt en vej oppe i ens hjerne der siger “den følelse af, at du er ikke det værd…trigger det samme forsvar og reaktion”..om noget, så forstærkes reaktionen over tid.

Nok så mange gange kan du tage dig selv i at gøre det, der er forkert, eller det som ikke er socialt acceptabelt, det ændrer bare ikke på at du vil gøre det igen næste gang du føler den samme følelse. Der skal en kæmpe selvkontrol til at tæmme reaktionen…Følelsen er der stadig og vil kræve sin ret. og så kommer reaktionen bare ud på en anden måde, eller du falder tilbage i dit gamle mønster, når du ikke kan mønstrer selvkontrol nok til at holde dig selv på måtten.

Se bare rygere der gerne vil holde op med at ryge…det er hos mange bare et spørgsmål om tid, for følelsen de røg på er der stadig og så starter de igen. Selvbebrejdelserne kommer i kølvandet på det der ikke blev overholdt..Den klarede du ikke. Du er heller ikke stærk nok…. og man ser den ene pakke cigaretter forsvinde efter den næste.

Hvad er der at gøre ved det?

Du skal indse, at du skal have hjælp og række ud efter den. Du skal have hjælp til, at leve dit livspotentiale ud. Det du havde fra starten. Det vi alle er født med inden vi bliver sat i ramme og bås. Dit lys skal brænde frit, så du kan mærke glæde og styrke i dit liv. Det er nemlig meningen med livet, at vi skal bevæge os frem imod, at få mere indsigt i os selv og blive mere hele..det er en aktiv handling. Det ville være ærgerligt først at mærke hvor meget mere liv der er i livet for sent til at kunne nyde det. Jeg tænker, at jeg er glad for, at jeg fandt ud af det tidligt i mit liv.

Med hypnoseterapi kan dit lys også komme til at skinne med mere glæde og frihed til dig i dit liv.