Hej! Jeg hedder Signe

“Det jeg elsker ved Hypnoseterapi er at vi slipper det konventionelle systems kassetænkning og systemopdeling af mennesket!”

Jeg er uddannet og certificeret Holistisk Mentor og Hypnoseterapeut (NGH) ved Pia Fro Gemmer; National Guild of Hypnotists Instruktør. Pia Gemmer som i sin tid bragte Hypnoseterapien til Danmark. Jeg har efterfølgende taget en NLP practitioner, samt en uddannelse som Holistisk og intuitiv mentor, hos Pia Gemmer. Begge uddannelser er overbygninger til Hypnoseterapeutuddannelsen.

Med min baggrund i den holistiske uddannelse i intuitiv mentoring og avanceret hypnoseterapi, er jeg i stand til at guide mine klienter til større helhed og forståelse gennem et empatisk, spirituelt og holistisk menneskesyn. Jeg arbejder professionelt med et meget effektivt terapeutisk redskab, som får kvalitet af det samarbejde du og jeg har om det. Det vil sige at, du vil opleve at min ro og indlevelse og forståelse for lige netop din problematik, har en betydning for dig. Jeg sætter god tid af til dig og du 100% i centrum hos mig.

Jeg har en baggrund indenfor pædagog og sygeplejefagene og har megen viden om mennesket…generelt

Her er det dig og dét der er meningsfuldt for dig, som er omdrejningspunktet. Du får den forandring du ønsker dig for du er jo dig og der er ingen andre som dig.

Jeg holder mig opdateret indenfor hypnoseterapifaget og får løbende supervision i dansk sammenslutning af avancerede hypnoterapeuter

Telefontid:

Alle hverdage  kl. 09.00 – 16.30

Er jeg optaget, kan du indtale dit navn og telefonnummer og lidt om omdrejningspunktet for, hvorfor du ringer, så ringer jeg til dig så snart jeg kan.

Du kan også benytte formularen under menupunktet “Kontakt“, som jeg ser flere gange dagligt.

Hypnoseterapi ved Signe Falkesgaard

 

Du er meget velkommen til at sende et par ord om, hvordan du oplevede dit behandlingsforløb her i klinikken. Det kan du gøre i formularen under Kontakt eller som mail. Det kan være til inspiration for andre og så har det også betydning for mig som udøvende hypnoterapeut, at vide at mine klienter har fået den forandring de ønskede

 

Referencer fra glade kunder:

Jeg har været hos dig 2 gange. Jeg oplever en terapeut der er omsorgsfuld, en som har empati og som er autentisk. Du har en stor faglighed og visdom. Jeg føler jeg kan komme med alle former for følelser og blive healet og healet. Det kan jeg gøre uden at føle at nogle af følelserne bliver fordømt. Nogle følelser er misforståede i mig selv og andre er nogle jeg skulle have reageret på noget før. Jeg kommer igen for det hjælper.

***

Jeg har haft 5 sessioner hos dig nu. Jeg mangler én, angående den problematik som er en blokkering for mig nu; den har du Signe åbnet.

Du er faglig dygtig, dyb, rolig, hviler i dig selv og du er meget empatisk. Du kan lige se vejen, hvis man ikke selv lige kan. Jeg har fået en utrolig styrke og er kommet så meget ind til mit Jeg.

Jeg kan kun anbefale Signe

Kærlig Hilsen Lone

 

 

Jeg har omkring et år tænkt på at nu ville jeg være røgfri efter 32 år som ryger. Ca 20 stk. om dagen.

Jeg vidste at jeg skulle have hjælp til at blive røgfri og havde tænkt, at hypnose skulle være ”min redning”.

Signe er en tidligere kollega så det var naturligt at lave en aftale med hende.

Heldigvis havde hun tid indenfor overkommelig tid, så jeg kunne starte mit nye liv som røgfri hurtigst muligt.

Det blev en mandag for præcis 15 dage siden. Forsamtalen var rigtig god og afslappende. Selve hypnosen ligeså.  Jeg synes ikke jeg var kommet i hypnose før langt henne i forløbet, men jeg skal love for at, pludselig havde jeg en masse, der skulle ud.

Signe var rigtid god til at guide og rose mig gennem hele forløbet. Jeg følte mig tryg i hele processen og jeg kan huske alt der foregik i hypnosen.

Min trang til cigaretter er så at sige nul. Hvis det en sjælden gang er slemt, tager jeg en gajol.

Jeg er meget opmærksom på at min vægt ikke må stige og gør den det skal der bestilles en tid hos Signe igen!

Jeg kan bare sige: gør det! Signe er dygtig og man føler sig tryg i hendes hænder…………………….

Fortsat………………..

Signe-MIN hypnoseterapeut

Jeg har været i hypnose hos Signe 5 gange. 1. gang for at blive røgfri og 4 gange for overvægt.

Hver eneste gang har jeg følt mig så tryg og afslappet i Signes dygtige hænder.

Jeg har været lidt svær at nå ind til især omkring overvægt, men Signe har på intet tidspunkt opgivet mig, tværtimod, hun opsøgte en anden hypnoterapeut for at få råd og kom via den vej videre. Jeg kan klart anbefale Signe som hypnoterapeut. 5 stjerner herfra

Tina Holt Jespersen

 

Jeg valgte hypnoseterapi som en sidste udvej for mig, min vrede og min irritation. Min vrede og irritation fyldte så meget i min hverdag, at selv min egen familie næsten ikke kunne holde ud at være sammen med mig. Det gik hårdt ud over mine børn og min kone.

I starten var jeg skeptisk, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg var i gode hænder ved Signe og at jeg virkelig ønskede mig en stor forandring i mit liv.

Signe har stor empati og er professionel. Jeg kan mærke, at hun tager mig og mine problemstillinger seriøst. Hun er rigtig god til at lytte og tager sig god tid til en. Hun ved, hvad der skal arbejdes med for at komme i mål.

I dag efter fire sessioner hos Signe er jeg fri for min urimelige vrede overfor alt og alle. Vreden bor ikke længere i mig og det er fantastisk. Jeg kan stadig godt blive vred og irriteret, men det varer kun et øjeblik og så er det over igen. Før i tiden kunne der gå flere dage med surmuleri og kæmpe skænderier, når jeg til sidst var ved at eksplodere og ikke længere kunne holde min vrede inde.

Jeg har fået øjnene op for en masse skønne ting i mit liv, som jeg nu kan fokusere på.

Jeg kan på det kraftigste anbefale Signe, hvis du overvejer hypnoseterapi

Venlig hilsen en meget tilfreds kunde