Når kroppen siger til.

Når kroppen siger til..

På Århus Universitets Hospital har de netop lige afsluttet et forsøg, der med opsigtsvækkende resultater viser, at krop og sind hænger sammen.. man foranledes til at knytte en kommentar om, at selvfølgelig er jorden rund.

Der er to testgrupper,begge med børneeksem. Dem der over 6 uger har lyttet til en cd med hypnotiske forslag se. Hellomind, har ikke brug for medicinsk behandling. Det har den anden testgruppe, der ikke lytter til cdén.

Med andre ord og i en hypnoseterapikontekst så er den børneeksem, der her er omdrejningspunktet,  kroppens måde, at reagere på fordi sindet, om man så må sige, har slået sig.

slår du din hånd imod dørkarmen, når du går forbi den..Ja så gør det ondt, fordi der var en skarp kant.

og sådan forholder det sig også med med krop og sind..

Fortæller din krop dig noget med de mange sprog den taler..smerte..eksem..psoreasis..skævhed i kroppen..,der er så utroligt mange udtryk,….Ja den fortæller, at der er noget du ikke ser eller anderkender eller tager hånd om i dit sind. Noget du har negligeret for længe.

Det er du ikke klar over hvad er. Men din krop giver dig et vink med en vognstang om at gøre noget..

Du kan immødekomme det opråb din krop kommer med ved, at benytte dig af daglige hypnose påvirkninger, som i forsøget se link.

Hypnotiske forslag er nemlig forslag, der varer i få timer op til et par dage..derfor den daglige gentagelse.

Jeg foreslår at du går hele vejen og benytter dig af hypnoseterapi. Det kan give dig en forandring, der er livslang..dvs du imødekommer opråbet fra dit sind, så det “noget” der ligger til grund for det kropslige udtryk for smerte i sindet bliver hørt og healet ..Dit sind får ro og behøver ikke længere at “råbe dig op”

Se nedenstående artikel, der viser resultaterne fra hellomind forsøget.

Link til artikel:

https://www.mynewsdesk.com/dk/visitaeroe/pressreleases/aarhus-universitetshospital-og-hypnose-appen-hellomind-viser-opsigtsvaekkende-resultater-2367920