Hvornår er det din tur?

Hvad får dig til at vælge din vej? Den vej der måske er fuld af sten og forhindringer? Den vej der tager mange år at gå på og uden mærkbar forandring.

Har du lært, at det skal være skidt før det kan blive godt?.., at man skal kæmpe for sagen?…, at man skal klare sig selv?… eller, at dem omkring dig skal have først?

Det er hunden, der skal vaccineres og børnene, der skal have den tur i Lalandia og badeværelset der skal males og…og…og… det ender med, at det er dit liv, der kommer i sidste række.

Hvad ville der ske, hvis du faktisk valgte at prioritere dig selv? Hvis du vælger, at det er dig, der skal hjælpes til at få det bedre? Hvis du er forældre tænker jeg, at dine børn vil kunne mærke, at den forandring også kommer dem til gavn..dermed gladere børn. Din forandring vil i sidste ende måske resultere i færre sygedage fra jobbet..dermed en gladere shef. Måske kan din kæreste, eller ægtefælle mærke, at du har mere overskud til ham eller hende og dermed en gladere partner, men i først og fremmest er det dig, der får det bedre i dit liv og…. jeg ved ikke med dig, men er det ikke det vigtigste, at du ikke forpasser din chance inden du får set dig selv og får prioriteret at DU har det godt.

Jeg er glad for, at jeg selv gik igennem et hypnoseterapiforløb, der fik mig til at slippe sorg, lavt selvværd, vrede og følelsen af at blive forladt. Jeg er dybt taknemmelig over, at det har været muligt at slippe disse følelser, så de nu kun er på kortvarrigt besøg i min krop..de bor ikke længere i mig. Jeg er taknemmelig for, at jeg kan se alt det smukke i mit liv og være glad for det hver dag. Jeg er taknemmelig for, at det går mig godt fordi jeg er stærk

og jeg er taknemmelig for, at jeg har tilegnet mig evnen og viden om, hvordan jeg kan hjælpe DIG videre i dit liv så du også kan være glad og stærk i dit liv

Der er mange ting man kan udskyde i livet, men det at have det godt i livet skal have første prioritet.