Findes der hjælp til dig?

Findes der hjælp til dig?   Ja! vil jeg starte med at sige.

Jeg har selv følt på min egen krop, hvad det vil sige at være magtesløs, ked af det, vred, håbløs.. og der er en vej. Jeg kender den ikke på forhånd, for den er unik, men der er en vej igennem det og ud på den anden side.

Det første skridt du skal tage er at sige til dig selv. “Sådan vil jeg ikke have det længere” Den følelse af vrede er ikke god som nogen vil formulere det, for ikke alle følelser er gode. Men alle følelser vil os noget…har noget at sige om os og til os. Det de har at sige om os, er ikke altid rart, men det de vil os, er betydningsfuldt og skal tages alvorligt.

Som det lille barn der står og sparker en over benet, vil den ses og høres. Og ja, vender du dig bort, råber det højere. Vender du dig til gengæld imod følelsen og anerkender den og får hjælp til at imødekomme den, så bliver der ro..for mange velsignet ro.

Men ligesom når du har en to do liste der hjemme, så vil der komme flere følelser frem, hen ad vejen når du er igennem en. Sådan er livet. Der er bare nogle af dem, der er uoverkommelige at bestige selv.

Derfor er det næste skridt du skal tage, er at ringe til en der kan hjælpe dig.

Jeg har kompetencerne til at guide dig igennem det, der kan virke uoverkommeligt. Det du skammer dig over ved dig selv. Bjerget af følelsen af had f.eks eller det, du er lige ved at knække over… Følelsen af utilstrækkelighed.

På den anden side er der ro…for en tid, andre følelser vil kræve deres plads, men den samme følelse overfor det samme menneske, overfor dig selv. Den har fået ro.

Det er stærkt og nogen vil måske sige det er utroligt, men de får heller ikke den forandring. For for at bevæge sig derhen, hvor man kan se, at der sker noget positivt med en, Ja så skal man tro på at forandringen er mulig…Og den er kun mulig, hvis du tror, at du og dit liv er så kostbart, at du vil se dig selv og dine følelser i øjnene og kan sige til dig selv. “Sådan vil jeg ikke have det længere”

Troen flytter bjerge. Der er noget om det…troen på dig selv.

Jeg ved forandringen var mulig for mig. I dag kan helvede bryde løs omkring mig..og det gør det… og jeg står stadig som den stærke person jeg er. Efter jeg har fået hjælpen til at bestige mine svære bjerge af følelser, kan livet bare komme an, jeg har overskud til at være i mit liv og nyde det.